luthienlovemagic: (Spok)
[personal profile] luthienlovemagic
Cím: Pacific Rim Collection
Fandom: Tűzgyűrű
Szereplők: Mako Mori, Stacker Pentecost, Chuck Hansen, Raleigh Becket, Yancy Becket, Herc Hansen, Max, Newton Geiszler, Hermann Gottlieb
Korhatás: 12
Műfaj: one-shot gyűjtemény
Kategória: angst, humor, dráma
Figyelmeztetés: AU
Kikötés: Minden jog Guillermo del Torót és a Warner Bros-t illeti. Nekem semmilyen anyagi hasznom nem származik a történet megírásából.
Tartalom: Tűzgyűrű fandomban íródott drabble gyűjtemény. Különböző pillanatokat ragad ki a filmből, illetve tesz hozzá az abból megtudott információk alapján.I. Kaiju

Az emberek azt hitték, ha valaha idegenek látogatják meg a földet, akkor felfelé kell néznünk. Elvégre mindenki úgy képzelte el, hogy leigáznak bennünket az űrhajóikkal, mint A függetlenség napjában, aztán jön egy hős és megmenti a világot.

Ám az emberi képzelet becsődölt. Még ha gondoltak is dimenziók közti utazásra, akkor sem ilyenre, így a Csillagkapun és Star Treken nevelkedett generáció csak nézett, amikor a földönkívüliek előjöttek a föld alól, vagy ha pontosak akarunk lenni, akkor egy mélytengeri törésből.

Óriási szörnyek voltak, amik nem könyörültek senkin és semmin, csak jöttek és pusztítottak. A kaiju, óriásszörny nevet kapták. Ha jól belegondol az ember, ez jó névválasztás. A japánok itt is tudtak valamit, gondoljunk csak a Godzillára. Ironikus, hogy ezekhez a rajzolt szörnyekhez hasonló bestiák készülnek elpusztítani a világot, de van még remény, mert az ember képes ugyanilyen szörnyeteg lenni, ha akar.
Lábjegyzet:
Próbáltam megírni ezeket a szösszeneteket úgy, hogy fandom ismeret nélkül is érthető legyen.

April 2014

S M T W T F S
  12345
6789101112
131415161718 19
20212223242526
27282930   

Style Credit

  • Style: Seelie for Ciel by nornoriel

Expand Cut Tags

No cut tags
Page generated Sep. 20th, 2017 01:55 am
Powered by Dreamwidth Studios