luthienlovemagic: (Spok)
[personal profile] luthienlovemagic
Cím: Pacific Rim Collection
Fandom: Tűzgyűrű
Szereplők: Mako Mori, Stacker Pentecost, Chuck Hansen, Raleigh Becket, Yancy Becket, Herc Hansen, Max, Newton Geiszler, Hermann Gottlieb
Korhatás: 12
Műfaj: one-shot gyűjtemény
Kategória: angst, humor, dráma
Figyelmeztetés: AU
Kikötés: Minden jog Guillermo del Torót és a Warner Bros-t illeti. Nekem semmilyen anyagi hasznom nem származik a történet megírásából.
Tartalom: Tűzgyűrű fandomban íródott drabble gyűjtemény. Különböző pillanatokat ragad ki a filmből, illetve tesz hozzá az abból megtudott információk alapján.


II. Jaeger Program

Rájöttünk, hogy szörnyek ellen csak szörnyekkel lehet harcolni. Ebben nagy volt az egyetértés, így a világ országai összefogtak, és létrejött a Jaeger Program.

Vadászni kezdtünk a kaijukra, és az óriás gépekkel sikereket értünk el, viszont megfizettük az árát. A legtöbb pilóta nem bírt ki néhány bevetésnél többet, sokan meghaltak vagy megbetegedtek a sugárzástól. Majdnem kudarcot vallottunk.

Ám a tudósok nem adták fel. Kifejlesztették a kétpilótás rendszert, és megalkották a driftet, így a két pilóta agya összekapcsolódott, megoszlott a terhelés és hatékonyabb lett az irányítás.

Győzelmeket arattunk, irtottuk őket. Úgy látszott, hogy fölénybe kerülhetünk. Viszont ez az egyként működő organizmus taktikát váltott, okosabbak lett nálunk. Mi azonban kitartottunk, és megállás nélkül harcoltunk velük, nem adtuk fel. Ez volt a vadászok dolga, és mi tettük, amit kellett.

April 2014

S M T W T F S
  12345
6789101112
131415161718 19
20212223242526
27282930   

Style Credit

  • Style: Seelie for Ciel by nornoriel

Expand Cut Tags

No cut tags
Page generated Sep. 20th, 2017 01:56 am
Powered by Dreamwidth Studios